Haluamme panostaa matkailun vastuullisuuteen ja siksi olemmekin lähteneet mukaan STF-ohjelmaan. Sustainable Travel Finland (STF) – ohjelma tarjoaa kestävän matkailun kehittämisen työkalupakin, jonka avulla ekologisesti kestävien toimenpiteiden tekeminen helpottuu. Ohjelman läpikäyneille, kriteerit täyttäneille kohteille myönnetään Sustainable Travel Finland-merkki. Lisää tietoa STF-ohjelmasta täältä: https://travel-trade.visitfinland.com/en/sustainability/

Olemme olleet yli 50 vuotta jo majoitustoiminnassa mukana ja perheomisteisena hotellina kestävien valintojen tekeminen on ollut luonnollinen osa toimintaamme. Meille on tärkeää vaalia paikallista osaamista ja tätä erityistä puhdasta arktista luontoa. Haluamme kehittää tulevaisuuden matkailua entistä kestävämmäksi.

Meille kaikki ovat tervetulleita riippumatta kulttuuritaustasta, sukupuolesta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai iästä. Jokainen voi olla turvallisesti oma itsensä niin vieraanamme kuin osana työyhteisöämme.

Kannustamme myös asiakkaitamme ekologisempaan vierailuun. Asiakkaamme voivat halutessaan jättää päiväsiivouksen väliin ja säästää näin vettä & energiaa, jota kuluu mm. pyyhkeiden pesuun. Buffet ruokailuissa on hyvä ottaa ruokaa vain sen verran minkä syö, jotta hävikkiä tulisi mahdollisimman vähän. Vaikka käytämme vain led-lamppuja, niin suosittelemme sammuttamaan aina valot ja tarpeettomat laitteet kun huoneessa ei oleskella.

Matkailun vastuullisuuden kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, johon olemme sitoutuneet kun lähdimme kulkemaan STF-polkua.

Copyright: ©Visit Rovaniemi (Rovaniemi Tourism & Marketing Ltd.)