Villa Pöylikki – omaa rauhaa laadukkaassa Villassa

Villa Pöylikki on 130m2 huvila vain 5km päässä Rovaniemen keskustasta rauhallisella paikalla, järven rannalla. Tämä ainutlaatuinen neljän makuuhuoneen huippuluokan huvila tuo luksusta lomaasi – nauti luonnonrauhasta & lämpimistä poreista tähtitaivasta ja revontulia ihaillen.

Villa Pöylikin ensimmäisessä kerroksessa on parisängyllinen päämakuuhuone omalla terassilla, toinen makuuhuone (2 erillissänkyä), wc, kodinhoitohuone/pukeutumistila, suihku, sauna ja avara olohuone-keittiö isolla maisemaikkunaseinällä. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parisänky ja toisessa 3 erillissänkyä. Molemmissa yläkerran makuuhuoneissa on myös kattoikkuna revontulien ihailuun. Toisessa kerroksessa on myös wc/suihku.

Vastuullisuus ja ekologisuus on huomioitu mm. siten, että Villa Pöylikissä on maalämpö, vesi tulee omasta porakaivosta ja aurinkopaneeleita on käytössä.

Keittiö-olohuoneen kiintopiste on suuri 9-hengen tammiruokapöytä, jonka ympärille on mukava kokoontua isommallakin porukalla. Tunnelmaa lisää olohuoneen puolella oleva takka. Villa Pöylikissä voit rentoutua myös ulkoporeammeessa ja tulistella nuotiopaikalla järvenrannalla. Tarkkaan harkitut sisustusratkaisut ja laadukkaat materiaalivalinnat luovat mieleenpainuvat puitteet lomallesi.