Huoneisto SANTA on 110 neliön omakotitalo, jossa on 3 makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on kolme sänkyä ja kahdessa muussa 2 sänkyä. Näiden lisäksi huoneistosta löytyy yksi lisäsänky takkahuoneen yhteydestä. Omakotitalossa on myös keittiö-olohuone, takkahuone, kaksi wc:tä, suihku ja sauna. Kaksi makuuhuonetta ovat toisessa kerroksessa ja muut huoneet alakerrassa.

Huoneisto sijaitsee 2 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja hotellistamme, missä vastaanotto sijaitsee. Check in ja check out hotellimme vastaanotossa osoitteessa Koskikatu 47. Huoneistossa on Wi-Fi, taulutelevisio, vuodevaatteet (asiakas petaa itse sängyt), pyyhkeet, silitysvälineet, pyykin- ja astianpesukone, neljän hengen ruokapöytä, hiustenkuivain, liesi, jääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet sekä astiat. Huoneisto on savuton. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita pientä lisämaksua vastaan.

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan ajalla 1.11.-31.3. Kun loppusiivous ei sisälly majoituksen hintaan, asiakkaat voivat siivota majoitustilat itse ennen uloskirjautumista tai maksaa loppusiivousmaksun.

Santa-huoneistossa on oma piha, missä kesäisin voi mm. grillata. Huoneisto on 500 metrin päässä Rovaniemen rautatieasemasta, 1,5 km päässä Rovaniemen Prismasta ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Tilava Santa-huoneisto soveltuu erinomaisesti työ- ja lomamatkailijoille, jotka tarvitsevat majoitusta pidemmäksi ajaksi tai ihan vain muutamaksi yöksi. Se sopiit niin ikään tilapäisasunnoksi esimerkiksi remontin tai muuton ajaksi. Kysy tarjousta!

  • Kolmen makuuhuoneen saunallinen huoneisto SANTA
  • 1-8 henkilöä
  • How to get here?
  • Santamäentie 12, Rovaniemi