Huoneisto Kymppi sijaitsee 400 metrin päässä hotelliltamme, mutta kuitenkin lähellä Rovaniemen keskustaa (800 m) omalla rauhaisalla tontillaan. Tämä kaksikerroksinen huoneisto on pinta-alaltaan n. 70 m². Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna, kylpyhuone ja wc. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja wc. Neljälle hengelle käytössä on alakerta ja suuremmalle henkilömäärälle myös yläkerta. Kymppi-huoneiston kaikissa makuuhuoneissa on kaksi sänkyä. Huoneistoon mahtuu myös yksi lisävuode. Huoneisto Kympissä voit nauttia omasta rauhasta, mutta kuitenkin lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä. Huoneistossa on oma suuri piha, missä on mukava viettää aikaa.

Check in ja check out tapahtuu hotellimme vastaanotossa (Koskikatu 47), joka on auki 24h. Huoneisto Kympin asiakkaiden käytössä on hotellimme vastaanotto- ja ravintolapalvelut.

Huoneiston varustukseen kuuluu kaksi taulutelevisiota, vuodevaatteet, pyyhkeet, hiustenkuivain, silitysvälineet, liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone, pyykinpesukone, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet, syöttötuoli sekä astiat. Kesäisin käytössä on myös hiiligrilli ja 6-hengen puutarhakalusto. Huoneistossa on ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneisto on savuton. Huoneiston hintaan ei kuulu päiväsiivousta, mutta sen voi tilata erikseen. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksua vastaan.

  • Saunallinen neljän makuuhuoneen huoneisto KYMPPI
  • 1-9 henkilöä
  • How to get here?
  • Kympintie 5, Rovaniemi