Kokki-huoneisto sijaitsee lähellä keskustaa (400 m) omalla rauhaisalla tontillaan, avain hotellimme vieressä. Huoneisto on pinta-alaltaan n. 50 m². Siellä on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Kokki-huoneiston makuuhuoneissa on kaksi sänkyä ja keittiössä on levitettävä vuodesohva. Kokki-huoneistossa voit nauttia omasta rauhasta, mutta kuitenkin lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä. Huoneistossa on oma suuri piha, missä on mukava viettää aikaa.

Check in ja check out tapahtuu hotellimme vastaanotossa, joka sijaitsee 50 metrin päässä itse huoneistosta. Kokki-huoneiston asiakkaiden käytössä on hotellimme vastaanotto- ja ravintolapalvelut sekä sauna.

Kokki-huoneiston varustukseen kuuluu taulutelevisio, vuodevaatteet, pyyhkeet, liesi, jääkaappi pakastinlokerolla, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet sekä astiat. Kesäisin käytössä on myös hiiligrilli ja 6-hengen puutarhakalusto. Huoneistossa on myös ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneisto on savuton. Huoneiston hintaan ei kuulu päiväsiivousta, mutta sen voi tilata erikseen. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksua vastaan.

  • Kahden makuuhuoneen huoneisto KOKKI
  • Majoittujien määrä: 1-6 hlö
  • How to get here?
  • Kokintie 3, Rovaniemi, Finland