Hotellillamme on neljä Economy-huoneistoa, jotka sijaitsevat PEURA-nimisessä rakenunnuksessa, hotellimme pihapiirissä. Viihtyisät Peura-huoneistot ovat oiva vaihtoehto edullisempaa majoitusta etsivälle, mutta kuitenkin ihan kävelymatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Loppusiivous kuuluu aina Economy-huoneistojen hintaan.

Neljän hengen Economy-huoneisto Peura 1
1-7 henkilöä

Economy-huoneisto Peura 1 on 45 m² ja siellä on kaksi huonetta (toisessa 3 sänkyä ja toisessa kaksi kerrossänkyä), keittosyvennys sekä oma wc/suihku. Huoneiston varustukseen kuuluu taulutelevisio, neljän hengen ruokapöytä, hiustenkuivain, vuodevaatteet, pyyhkeet, liesi, jääkaappi pakastinlokerolla, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet sekä astiat. Huoneisto sijaitsee n. 15 metrin päässä päärakennuksestamme. Huoneistossa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.

Economy-huoneistot jaetulla suihkulla Peura 2 ja Peura 3 

Peura 2 sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja se on 20 m² kokoinen. Siellä on yksi huone (2 sänkyä), minikeittiö ja wc. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva Peura 3 on n. 25 m². Siellä on keittiö ja makuuhuone (3 sänkyä) sekä wc. Peura 2 ja Peura 3 suihku sijaitsee samassa rakennuksessa (kulku ulkokautta). Huoneistojen varustelu:
– pieni ruokapöytä
– veden- ja kahvinkeitin
– mikro
– liesi
– uuni (vain PEURA3)
– tv (vain PEURA2)
– leivänpaahdin
– ruuanlaittovälineet sekä astiat
– jääkaappi
– hiustenkuivain

Huoneisto sijaitsee n. 15 metrin päässä päärakennuksestamme. Huoneistossa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys. Loppusiivous kuuluu huoneiston hintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet lisämaksusta. Myös hotellimme sauna on käytössä lisämaksusta.

Kahden makuuhuoneen Economy-huoneisto Peura 4

1-9 henkilöä

Economy-huoneisto Peura4 on 65 m² ja siellä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kaksi sänkyä ja toisessa kolme sänkyä. Huoneistossa on myös keittiö, olohuone sekä wc/suihku. Olohuoneessa on kaksi sohvasänkyä, jotka levittämällä saadaan kaksi vuodepaikkaa lisää. Economy-huoneisto PEURA4:ssa voi siis majoittua jopa 9 henkeä. Huoneiston varustukseen kuuluu taulutelevisio, kuuden hengen ruokapöytä, hiustenkuivain, vuodevaatteet, pyyhkeet, liesi, jääkaappi pakastinlokerolla, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanlaittovälineet sekä astiat. Huoneisto sijaitsee n. 15 metrin päässä päärakennuksestamme. Huoneistossa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.